15.01.2021 г., 14:53 ч.

Карък 

  Поезия » Хумористична
422 1 1

Карък съм аз невероятен,
от най-големите каръци на земята.
Медал си имам златен
за най-често чупене на главата.
Невнимание ли е или нещастие
в лист хартия да се спъвам?
Но нищо "счупеното носи щастие".
И с една ръка, пак ще ме бъде!
Имала съм и късмет.
Победител във лотарията станах.
Но пусти печеливш билет,
хич не знам къде го дянах.
Получих и от питката късмета
(викам си: ще мина таз година метър),
само, че извадиха ми го с пинсета
в тукашния медицински център.
Съдбата ми не ще удари рамо.
Ще се справя. Аз съм от стомана.
Камък имам в бъбреците само.
Карък съм аз и карък ще си остана.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??