В далечната, ледена Полша...
в големия, приказен Лодз...
на мъничка църква попаднах...
и влязох, подтикнат от Бог...
Изпълнен бе храмът с миряни...
послушни на Живия Бог...
очите им - целите в сълзи...
в сърцата им - вяра, любов...
Не знаех дали съм там горе...
в мечтания приказен рай...
дали пък сам раят не слезе...
в красивия мъничък храм...
Но знаех, че искам да бъда...
дете на Иисуса Христа...
и словото негово вечно...
да следвам от днес до смъртта!
06.10.2019г.
© Андрей Андреев Всички права запазени