21.11.2007 г., 21:52 ч.

Катеричка 

  Поезия » За деца
1005 0 3
                       Катеричка

           Катеричка рунтавелка,
           лешничета си събрала
           и в  хралупата си тясна,
           наредила и прибрала
            в  зима снежно  бяла.

           И подскача  от клон на  клон
           бързо, ех и как  скокливо...
           Хвърля се със  стръв  юнашка,
           за  да   изтупа от  снега
            своята   опашка.


          

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??