9.09.2009 г., 20:03 ч.

Като 

  Поезия
763 0 1

Като кошмар.
Като дяволска мечта.
Като вик, нечут от бремето на пустошта.
Като въглен, парещ вашите души.
Мойта съвест мрачна - над главите Ви стои.
Като мит,
като предсказана съдба.
Като миг,
загубил се във вечността.
Като пръстен - парещ вашите души.
На този пръстен белязан моят знак стои.
Стой далече... вече няма никой там,
кръв потече, стече
от нечий гръклян!

© Весли Векселбергерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??