13.03.2014 г., 11:47 ч.  

Като две и две 

  Поезия » Любовна
628 0 4

Не мога да се изразявам с гръмки фрази!

С метафорични образи наситен е светът
и стигат му! Аз просто ще изкажа тази
Любов, която в мен е - кръв, дихание и плът!
 
Сърцето ми към теб сега е устремено
и в чисти пориви намира смисъл нов -
да събере безкрайно сложната вселена
в петбуквената, благозвучна думичка Любов!
 
И всичко онова, което ще ти кажа,
за другите е просто - като две и две,
самият ти понякога откриваш даже
разтърсващи послания, но в чужди редове...
 
... аз вярвам, пазиш скритата в сърцето
искричка, пламнала от искрено "За мен
ще бъдеш винаги най-ценното, което
очите ще усмихва до сетния ми ден"!

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • харесах
  • Преживян до дъно стих - чувствам го с инстинкта си. А точно тогава написаното има стойност. Поздравявам те Таня. Безсмислени са анализите, когато любовта бълбука на повърхността!: Мисана
  • От душата е, да! Поздрав!
  • Простичко, но от най-дълбокото на душата

    "да събере безкрайно сложната вселена
    в петбуквената, благозвучна думичка Любов!"
Предложения
: ??:??