3.06.2007 г., 16:22 ч.

Като двегодишен  

  Поезия
544 0 0
И имаш очи да ме гледаш!
Не чустваш ли срам!
Като двегодишен се държиш,
Сякаш нямаш мозък - грам.

И можеш да се смееш,
Сякаш не знаеш нищо ти!
Веднъж си добър,
А после от дявола по-лош!

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??