20.03.2013 г., 8:01 ч.  

Като книга 

  Поезия » Оди и поеми
489 0 0

Аз съм като книга - седя пред теб, широко разтворила страници,

но ти дори не искаш и да разбереш историята ми.

Вперил поглед в другите лъскави книги, които са затворени и недостижими.

Ти пак искаш недостъпното.

 

Опитай с мен, аз съм тук - седя пред теб широко разтворила страници.

И чакам да разбереш, че аз съм подходящата,

подходящата книга, която би заобичал от първата страница.

 

Другите може да изглеждат добре, но нямат история като моята.

История, която може да те накара да ме заобичаш още от първия път.

 

Аз единствено искам да ме прочетеш.

Да разгърнеш моите дебели корици и да разбереш какви чувства се крият под тях.

Прочети ме!

Нека външният вид не те заблуждава, разгърни ме! 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??