1.08.2007 г., 16:23 ч.

като Любовта 

  Поезия
699 0 5
 Слънце и Луна,
 разделени
 от Деня и Нощта,
 засмени
 в Залез и Зора,
 обичани
 както Въздух и Вода,
 вечни
 като Любовта.
 
 01.08.2007  01:20

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??