1.12.2007 г., 10:47 ч.

Като магнит 

  Поезия » Любовна
744 0 10

Щом аз съм тук, а теб те няма,
разстоянието в мяра не лови се.
Помежду ни дупката е тъй голяма,
че отправните ми оси губят смисъл.

 

Щом ти си там, а мен ме няма,
разстоянието е все тъй безмерно.
Между нас се шири празна яма,
тъмнината на която все ме черни.

 

Щом ти си някъде и аз съм там,
пустотaта като лед на топлото изтича.
Помежду ни няма празно, само свян
и близостта като магнит привлича.

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??