27.08.2009 г., 21:05 ч.

Като мечта 

  Поезия » Любовна
604 0 4

Като мечта съм съзерцавана,

дори - на кръст разпъвана.

И весела, и непобедна,

лежа в ръката ти безплътно...

От теб не се отказвам, оригинална,

и влагам част от мен красива, знай!

Живяла съм като добрата самарянка,

ден и нощ дарявала по нещо,

с молбата да не паднеш духом

в двубоя и да бъдеш силен утре!

Живяла съм, където весела латерна

мечтите ми докрай повтаря,

а те вибрират с всяка фибра

и търсят своята обител.

Живяла съм като мечта недосегаема,

където аз, забързаният минувач, посягам...

 

 

 

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??