31.08.2012 г., 12:29 ч.

Като на приятел 

  Поезия » Друга
1720 0 19

Ти тук не си, а някъде далече...

Аз никак няма да ти преча!

Не виждаш погледа ми – гол е шут,

щом няма кой да го посрещне...

 

... И има погледи, но те са криви,

а огледалото, все тъй – параноично.

Суетността, проклетата, все тъй се вихри...

Но сигурен съм – с нас ще е различно.  

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??