29.04.2017 г., 10:37 ч.

Като полета на птица 

  Поезия » Любовна
937 2 1


  Като полета на птица  

 

Силна съм - дори когато,

на лед превърнеш се към мен,

имам и мечти богати,

и песента на юлски ден.  

 

Мигът на полет ме окриля,

дарява ме със светлина,

като жар птица, не отлита,

закриля ме дори сега.  

 

Дали разбра, какво ти носех

във кратките ни срещи?

Какво получих като дар,

във прегръдките горещи.  

 

Разбрах, че любовта е сила,

която в клетка не стои,

дори да бъде позлатена,

към свободата се стреми.  

 

Като полета на птица

и песента на юлски ден,

искам дълго да ме помниш,

дори да си далеч от мен.   

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Свобода, която не уврежда никого, е свобода »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??