8.12.2011 г., 15:24 ч.

Като птица 

  Поезия » Любовна
617 4 3

Като птица без крила,

като слънце без лъчи...

цялата съм болка и тъга,

щом не си до мене ти...

© П Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??