Dec 8, 2011, 3:24 PM

Като птица 

  Poetry » Love
618 4 3

Като птица без крила,

като слънце без лъчи...

цялата съм болка и тъга,

щом не си до мене ти...

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??