12.06.2006 г., 11:26 ч.

Като разходка в Париж 

  Поезия
671 0 0
Като разходка в Париж

Вече знам какво е
Да не искаш да се махаш от мястото
Където трябва да умреш

Ще ме намериш
По-свободен
От преди
Защото всичко се мени
А аз освобождавам предавките
И по инерция прожектирам старите филми

До скоро

Следващата прожекция искам
Пак да е в Париж
Там има вълшебства
И билетите изглеждат по-евтини

07.06.2006

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??