2.10.2019 г., 7:51 ч.

Като роза си красива 

  Поезия » Любовна
546 0 2

Като роза си красива!
Нежна като минзухар.
С росата рано си ранила,
да дадеш ми твоят дар.

Усмивка тъй лазурна.
Като слънцето изгря.
Косата като вятър бурна.
Пред мене ти развя.

Видях те, и разбрах,
колко си жалима!
За това си пожелах,
да бъдеш, моята любима.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??