Oct 2, 2019, 7:51 AM

Като роза си красива 

  Poetry » Love
551 0 2

Като роза си красива!
Нежна като минзухар.
С росата рано си ранила,
да дадеш ми твоят дар.

Усмивка тъй лазурна.
Като слънцето изгря.
Косата като вятър бурна.
Пред мене ти развя.

Видях те, и разбрах,
колко си жалима!
За това си пожелах,
да бъдеш, моята любима.

© Никалас Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??