2 окт. 2019 г., 07:51

Като роза си красива 

  Поэзия » Любовная
550 0 2

Като роза си красива!
Нежна като минзухар.
С росата рано си ранила,
да дадеш ми твоят дар.

Усмивка тъй лазурна.
Като слънцето изгря.
Косата като вятър бурна.
Пред мене ти развя.

Видях те, и разбрах,
колко си жалима!
За това си пожелах,
да бъдеш, моята любима.

© Никалас Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??