26.10.2008 г., 20:02 ч.

Като срамна болест 

  Поезия » Философска
435 0 1

Като срамна болест

или дълг неплатен

негодникът крие се в мишина

и дебне за своя ден.

 

По някаква своя вяра

или извратен аршин,

пирува, когато падаме

в окопите по един.

 

В гърдите се бие публично,

на президиума стърчи.

Естествено, нищо лично.

... само купчина мъртви мечти.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "... само купчина мъртви мечти."
    !!!
    Всеки мери по своя си аршин!Поздрав за стиха!


Предложения
: ??:??