20.03.2007 г., 22:05 ч.

Като торнадо 

  Поезия
641 0 4
Колко кратък е пътят към теб!
Само крачка и... ето ме.
Но и дълъг - като бездна е!
Само крачка разделя ни,
но ни спира страхът.
Неизвестност! Не знаем какво ще намерим.
Дали вяра и нежност,
приятелство и надежда?
Отново разбити илюзии, обида и грешка?!
Само крачка! Но няма я прошката!
Лъжа? Да!!! Лицемерие.
Обич? Всъщност отмъщение - прикрито.
Спокойно като в морски дълбини,
бушуващ ураган от вътре.
Запомнил минали мечти,
събрал останките по пътя...
КАТО ТОРНАДО!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??