28.06.2007 г., 14:22 ч.

Като в приказка 

  Поезия
591 0 3

Като в приказка в нощта се срещнахме,
като в приказка се влюби в мен.
Сега със своите приказки в ковчежета
тихо бягаме от този град студен.

Наш'та обич е наяве невъзможна,
ала в приказка живеем ний, нали?
Нали измисляме си сънища отложени
и във сънищата с любовта летим.

И като приказка, понесена от вятъра
и сме герои приказни сега,
летим във приказката с полъха на лятото
и носим приказка измислена от любовта.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никол, ще ме провокираш да напиша приказка без герои
  • Аз се пообърках малко
  • Всяка любов по своемо е вълшебна приказка...Много добре взеха да ми действат тези нежни стихове
Предложения
: ??:??