7.10.2006 г., 0:39 ч.

Като в сън 

  Поезия
695 0 1

Като в сън

 

Нямя ден!Няма нощ!

Боли ме всеки къс от тялото,

солени капки тялото обливат,

ръцете сграбчили са огледалото.

Безпомощно е тялото,

съзнанието стене.

Болката е покорила всяка час от мене.

Измъчва се душата ми ранена.

Не мога вез усмивка да живея!

Душата ми си прави път към "вън".

Ръцете пускат огледалото....

Безпомощно остава тялото,

а писъкът на стълбите застава

и сякаш никога не съм живяла....

© Вилияна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??