22.07.2009 г., 12:00 ч.

Като въздух, вятър и дъжд 

  Поезия
694 1 2

Не си сама. Аз съм до тебе.

Като сянка, като дух.

Като магия, която усещаш.

Като въздух, вятър и дъжд.

 

Ще бъда до теб, когато ме няма.

Ще вярвам във теб, дори самата ти да не вярваш.

Ще бъда истинска в този свят на измама.

Ще бъда мечтата, с която от него да бягаш.

 

Ще искам да живея, дори ти да не искаш.

Ще те държа жива, макар и смъртта

като сянка над тебе да висне.

Ще направя всичко възможно да те спася.

 

Не си сама. Не си го помисляй.

Аз съм до тебе, като сянка и дух.

Като магия, която усещаш.

Като въздух, вятър и дъжд.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??