2.08.2024 г., 7:49 ч.

Като зайче си и ти 

  Поезия » За деца
119 0 6

 

Зайчето е сладко и скокливо,

също като мъничко дете.

Хапва зеленчуци и щастливо

по полянките в горичката пасе.

 

Зайчета обичаш ли кажи -

Пухкави със мекички ушета.

Тъй обичат те и тебе, че нали

зайчето е в своя дом детето.

 

 

10.03.2022.

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??