13.07.2012 г., 13:09 ч.

Катя 

  Поезия » Любовна
505 0 3

07.11.2011 г.22:15

                                     Катя     

 

Гледам в точка на земята,

предаден, пребит и сломен!

Надявам се, мила ми Катя,

и утре да бъдеш до мен!

 

Под пояса лошо ударен,

от жажда за мъст озверен,

не давай да бъда попарен 

и в новия утрешен ден....

 

Не че те в нещо упреквам,

напротив, напротив дори!!

Сломен, но чрез тебе укрепвам

с усмивката твоя в зори!

 

 

Съдбата сама ще покаже 

кой грешен, кой пък е прав,

виновника нека накаже,

а другият? Жив да е! Здрав!

 

Букет гладиоли ще пратя!

Запушвайки  много усти....

За тебе са, мила ми Катя!!!

Но, моля те, днес ми прости!?!

 

Дано и съдбата е щедра?!

Спокойно да гледам напред!!!

И нека в средата по-ведра 

я караме ред подир ред!!

© Мишо Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??