28.07.2007 г., 21:26 ч.

Казано кратко 2 

  Поезия
462 0 2
Тръгна със съня -
забрава не ми подари.
Отнесе и деня -
не остави даже стих.
С вятъра се втурна
облаци да гониш,
а пропусна да ми върнеш
и душата, и докосването.
Изгори ме с луда страст!
Тялото ми е жарава,
но не прати капка дъжд...
................................................
Сърцето си при мен забрави.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??