14.05.2018 г., 20:34 ч.  

Казано накратко - 19 / 20 

  Поезия » Източни форми
806 3 2

                                                    (посветено на Боян Петров)

 

* * *
тихите треви

под ледения зъбер

дълбоко мълчат

 

* * *


Над висок дух

стои единствено Бог.

Всеки връх е нисък.

* * *

 

13.05.2018
Jullie

 

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??