May 14, 2018, 8:34 PM  

Казано накратко - 19 / 20 

  Poetry » East forms
818 3 2

                                                    (посветено на Боян Петров)

 

* * *
тихите треви

под ледения зъбер

дълбоко мълчат

 

* * *


Над висок дух

стои единствено Бог.

Всеки връх е нисък.

* * *

 

13.05.2018
Jullie

 

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??