16.01.2019 г., 13:56 ч.  

Казано накратко - 28 

  Поезия » Източни форми
775 1 5

 

* * *

Интернет „връзка“.

Сезоните изтичат

по оптиката.

* * *

 

11-01-2019

Jullie

© Юлия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??