Jan 16, 2019, 1:56 PM  

Казано накратко - 28 

  Poetry » East forms
776 1 5

 

* * *

Интернет „връзка“.

Сезоните изтичат

по оптиката.

* * *

 

11-01-2019

Jullie

© Юлия Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??