1.02.2009 г., 10:43 ч.

Казус 

  Поезия » За деца
677 0 4

С шал копринен връзвам ти очите,

 завъртам те, а ти преброй до десет. 

Сетивата отпусни и намери ме,

 това е казусът и не е лесен.

   

 

Тишината ти говори вместо мене,

 усещаш май парфюма,щом ме следваш.

 Ръце протягаш да ме хванеш,

навеждам се напред и те подвеждам.

 

 

 Не си мисли, че се предавам лесно,

ако ме откриеш бързо има и награда.

 Със затворени очи ти мигом пожелай си нещо

 и успееш ли, ще бъде твое във замяна.

  

 

 Представи си, че си ме изгубил надалече.

Намери ме, покажи ми, че съм нужна и значима.

 Казвал си ми, че съм твоето ,,човече’’,

 мисъл, радост и утеха първа.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??