20.10.2011 г., 15:58 ч.

Кехлибар 

  Поезия » Любовна
567 0 2

Кехлибарена жажда в кристалните чаши.

Преоткриващи погледислети в захлас.

Завладяващи трепети в дланите наши.

Чудодейни сиянияогнен екстаз.

 

Омагьосващи страсти в искрящата течност.

Всеотдаващи поривибуен кипеж.

Саможертвени мигове  в предана вечност.

Окрилени желанияпарещ копнеж.

 

Кехлибарена сладосткристални пътеки.

Многоцветни посокивярност и зов.

Незаспиващи изгревиоблаци леки.

Финоткана копринавинолюбов …

© Дияна Ханджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??