29.06.2007 г., 13:07 ч.

Кети 

  Поезия
666 0 11
Ще откъсна парченце от
луната, небето и дъгата
и на теб ще ги дам.
Искаш и парченце от слънцето, така ли?
Но, мила, ти го имаш цялото,
просто погледни в огледалото.

П.С.: За теб, ти, която си слънцето за трима души. Бъди щастлива и нека никога повече не се разделяме за толкова много време. Обичам те!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??