Jun 29, 2007, 1:07 PM

Кети 

  Poetry
665 0 11
Ще откъсна парченце от
луната, небето и дъгата
и на теб ще ги дам.
Искаш и парченце от слънцето, така ли?
Но, мила, ти го имаш цялото,
просто погледни в огледалото.

П.С.: За теб, ти, която си слънцето за трима души. Бъди щастлива и нека никога повече не се разделяме за толкова много време. Обичам те!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??