4.12.2006 г., 14:51 ч.

Кичур 

  Поезия
649 0 5

Един немирен кичур

от твоето чело ми кима…

Прекрасна си, както винаги!

Прекрасна и неповторима.

 

На пролетно утро ухае

поредната наша раздяла.

И двамата знаем, че краят

е нашето ново начало.

 

И фин като пясък на плажа,

и мил като стара гротеска

е намекът:”Пак те наказах.

Добре, че  е само за днеска!”

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??