завърна се
след дългото пътуване
пред мен застана усмихнат
и сияещ
в очите ти маслинови
изгубих се
гласът ти галещ
ме унесе
прииска ми се
да…
светъл кичур
погледа ми прикова
с него ми харесваш
още повече
знаеш ли
© Ласка Александрова Всички права запазени