25.02.2017 г., 23:47 ч.

Кино 

  Поезия » Свободен стих
359 1 0

 

 

Кино

 

Празен киносалон,
изтъркана прожекция
филмова лента,
изхабена в аванс.

 

Зная края на филма,
рядко различен е.
А моето себично Аз
и то рядко става различно.

 

Билетите не струваха много,
само дузина емоция.
Нямах тогава във кеш,
сега разплащам на вноски.

 

Нали филмът бори се за Оскар,
с мен желаеш ли да гледаш?
Макар с банално повтарящ се финал,
с теб може би ще е различно...

© А.А. Всички права запазени

https://www.youtube.com/watch?v=5xTX7uTjaxs

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??