27.01.2010 г., 22:50 ч.

Кит 

  Поезия » Пародии
743 0 3

С иглички успокоение затиснат,

паяжини плета от мечти,

безумно, нечовешки потиснат,

горестно чувство в мене крещи:

 

Разказ искам да напиша

за мистичен розов кит,

всеки тихо ще чете, въздиша,

разказът ще се превърне в мит.

 

Китът ще плува

през морската шир,

всички ще му се любуват

и ще го кичат с чемшир.

 

Източнокорейски зайци

песни ще му пеят,

инфантилни зелени кокошки

ще скачат и ще се смеят...

 

Веднъж да изляза от тука,

от тая стая с бели стени,

ще изуча всяка наука,

ще бродя в далечни страни.

© ShamelessDreams Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нищо не обещавам,аз съм аматьор
  • Дръпни е едно соло на моя текст и ще ти уредя концерт в пещерата Магура-акустиката е жестока!
  • на обитателите на психодиспансера в квартал"Болярово" град Хасково с пожелание за безоблачни дни
Предложения
: ??:??