10.01.2016 г., 19:57 ч.

Китара 

  Поезия » Философска, Друга
705 1 1

Ще отлетя далеч,
само аз и моята китара.

 

Ще бъдем само двама -
аз и тя - моята беззвучна дама.

 

И ще бъдем щастливи
в нашият рай от плуващи
в небето думи,
от струните ѝ ще свистят искри,
а тя ще се превива като върба
и под ръката ми ще плача.

 

Цялата зала ще се облива 
от страдалните ѝ звуци.

 

И ще бъдем щастливи -
само аз и тя - 
беззвучната ми дама.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бихте ли се обосновали по точно? Ще се радвам да чуя аргоментите Ви.
Предложения
: ??:??