Ще отлетя далеч,
само аз и моята китара.
Ще бъдем само двама -
аз и тя - моята беззвучна дама.
И ще бъдем щастливи
в нашият рай от плуващи
в небето думи,
от струните ѝ ще свистят искри,
а тя ще се превива като върба
и под ръката ми ще плача.
Цялата зала ще се облива
от страдалните ѝ звуци.
И ще бъдем щастливи -
само аз и тя -
беззвучната ми дама.
© Мария All rights reserved.