Решил е да напише страница
отивайки наш Кито в планина,
приготвил се,напълнил раница,
закрачил бодро в близката гора.
Ха ха ха,ха ха ха,да напише страница,
ха ха ха,ха ха ха,крачи в близката гора.
Случило се редом с планинара,
три мечета пухкави и малки,
с мама Меца тихичко вървели,
хапвайки малини ароматни.
Ха ха ха,ха ха ха,Меца в близката гора,
ха ха ха,ха ха ха,гледа рожбите си малки.
-Ще танцувам с тебе,мечешкия валс-
заръмжала с гърлен рев Мецана.
-Не желая Мецо,този бурен танц,
прекалено страстна си за мене.
Ха ха ха,ха ха ха,бяга Кито презглава,
Ха ха ха,ха ха ха,твърде страстна си за мене.
© Иво Сотиров Всички права запазени