18.09.2011 г., 0:29 ч.

Кладенец 

  Поезия » Друга
780 0 11

Кладенец дълбок съм,
но пресъхнал.
Чакам есенните дъждове
да ме изпълнят.
Чакам побелели снегове
да ме прегърнат.
Чакам пролет да събуди
в мен клокочеща вода.
Чакам, а е лято сухо...
и напукала се е пръстта.

© Виктория Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??