Тя е моята класика –
интелект и гимнастика,
за повече не мисля –
момиче фантастика.
В сърцето ѝ – винаги юни,
слънце и пясъчни дюни,
а навън студен януари
сърцата се пукат и пáри –
пàри горещият сняг,
изсипан от някой познат.
Дори останал без хляб
с любов човек е богат!
© Никола Станиславов Всички права запазени