4.10.2011 г., 17:04 ч.

Климатични промени 

  Поезия » Пародии
583 0 4

КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

 

Ето, бурята връхлита –

някой мръднал сателита…

 

Ах, тресе се и земята –

тръбен звук от пещерата…

 

Озонова дупка на небето –

камъните падат в морето…

 

                Припев:

 

На небето дупка,

в морето стъпка,

на земята тръпка,

цъфна синя пъпка,

духа червен вятър,

водевилен театър,

мила Родино,

отиваме на кино…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??