10.08.2023 г., 13:09 ч.

Климатични промени 

  Поезия
105 0 0

Климатични промени!

Потопи, потопи!

       Нон стоп!

Полюси размразени!

 

Глобално затопляне!

 

Вопли жежки!

Даже „Войната студена“

в кървави локви

се топи възпламенена,

в Украйна – ужасената!

 

... А уж завинаги

си беше заминала!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??