Ти и тя сте то!
То е размножаващо се мекотело.
Вие сте различни,
като две капки вода,
които не могат да отмият
пустинята от интелект,
в главите ви.
Тя има крака.
Краката и са дълги,
колкото е гладък фронталният лоб
на розовия и мозък,
декориран с малки изкуствени диаманти,
като неповторимите и обувки.
Женска грация,
натикана целеустремено в тесен,
черен клин,
сбогувал се със сто
от сто и двадесет шева,
които крепят цялостта му.
Той е топъл балон.
Пенсиониран,
малолетен атлет,
с големи щанги и малки възможности.
Релефна делва от изкуствено създадена глина.
С пресъхнала локва на живот,
побрана в кибритена кутия,
на 4 колела и кокосов ароматизатор.
Тя и той са един за друг.
Навсякъде! Еднакви!
Винаги,
на всяка цена,
еднакви!
Те са клонинги!
Те са младежта и отражението на старостта!
Те са бъдещето и гордостта на България,
Амин!
© Георги Михайлов Всички права запазени