21.05.2016 г., 17:01 ч.

Клошар 3 

  Поезия » Гражданска
308 1 0

Понякога третиран като скот,

той едва свързва двата края

и тъй, уви, е цял живот -

защо не му помагаме - не зная.

 

И в кофата нищо няма -

дори остатъци от плодове

и затуй мъка голяма -

абе ние хора ли сме, или зверове!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??