16.02.2008 г., 1:45 ч.

Ключ към любовта 

  Поезия
534 0 0

Къде остана онази любов,

с която ме даряваше някога,

може би си я скрил от мен

и от себе си.

Сега я търсиш, но не я намираш,

дали си забравил къде е,

или не искаш да я откриеш?

Аз също като теб търся

тайственото място,

където си заключил любовта ни,

търся онази врата

и изгубения път към щастието,

виждам ключ, но не е този,

виждам врати,

които не искам да отворя,

но трябва да намеря

ключа към онази любов

и ще го направя.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??