1.05.2015 г., 11:36 ч.

Ключ за храма 

  Поезия » Друга
399 0 7

Ключ за храма

 

В чисто мъжкия свят е студено и тъжно.
Всяка обич кънти на метал и обръгва.
Всяка нежност боли и в сърцето е тъмно.
Малки женски нозе тихо стъпват на пръсти.


В този свят любовта е отлъчена ерес.
Всеки ден е борба, всяка слабост е вредна.
Всеки мъж е възпят в героичния епос.
Да останеш жена е мъчително бреме.

 

В този свят се родих и не искам промяна.
Всяко чувство прикрих, но е жива искрата.
Всяко утро светът идва с нова премяна.
В гордо мъжко сърце съм ключето за храма.

 

Цвета Иванова

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??