В живота има всякакви поверия,
но нека вярваме за миг в едно.
Напук на всички мрачни суеверия
да сторим за деня едно добро!
Напук на всички мрачни провокации,
отровни погледи, слова - стрели,
от обич да създаваме плантации,
да жънем ниви с много добрини…
Любов, надежда, нежност, вяра има
и всичките ухаят на цветя!
Не гледайте сред чуждите градини,
в душите ни е тази красота!
В живота има всякакви поверия,
но нека вярваме за миг в едно.
Към рая има няколко предверия,
ключът към първото - прави добро!
© Елена Костадинова Всички права запазени
Прекрасна поанта мила!Бъди!